Falcon Plastics-Machinery ApS
Blommehaven 17
DK-3630 Jægerspris
Telefon: +45 4594 0600
E-mail:

Kalibrering

Kalibreringskurve

I folieblæseanlæg er det ofte nødvendigt at stabilisere og kalibrere den blæste folie under processen. En stabil boble betyder større produktion, bedre foliekvalitet og reduceret spild. Hvis produktionshastigheden er høj og anlægget er forsynet med IBC (indvendig køling), kan der være risiko for turbulens og ustabilitet i boblen, og det er nødvendigt at anvende en kalibreringskurv.

FALCON samarbejder med Bmec, der er en af de største producenter på verdensplan. Bmec producerer alle størrelser kalibreringskurve, helt fra 1.500 til 30.000 mm åbnet folie. Bmec har et stort leveringsprogram og det giver mange muligheder for tilpasning af kundernes anlæg.
kalibreringskurv


Serie CM

Størrelser: Fra 1.500 til 30.000 mm  åbnet folie.
Serie CM er modulopbyggede kalibreringskurve, der har en patenteret åben/luk-geometri for støttearmene på diameteren. Støttearmene er ophængt i en mekanisme, der giver parallel  bevægelse af armene og sikrer folien mod sideværts træk. Armene sigter direkte mod centrum af kurven, uanset kurvens indstilling på diameteren.
På omkredsen er der fordelt 6 arme / 9  arme / op til 12 arme for de største kalibreringskurve, og alle led har kuglelejer. Alle armene er bygget i  moduler, som let kan udskiftes eller  tilpasses det antal etager, der kan  blive behov for i fremtiden.


Serie LC kalibrering


Serie LC
Størrelser: Fra 100 til 7.200 mm åbnet folie.
Serie LC står for ‘low cost’, og er et interessant alternativ. Princippet for  åben/luk for diameteren er det velkendte IRIS system, som de  traditionelle kalibreringskurve anvender. Armene er rettet mod centrum af kalibreringskurvens centerlinje, med påkrævede præcision for IBC’ens ultralydføler. Armene er fordelt omkring boblediameteren, og
leveringsprogrammet spænder fra små kurve med 4 arme, over 6 arme, til større kurve med 9 segmenter, med en fladlagt bredde på 3.600 mm (7.200 mm åbnet folie). Som resten af leveringsprogrammet kan man vælge mellem flere muligheder for ruller, ringe eller bøsninger.

Serie cc kalibrering


Serie CC


Serie CC er stabiliseringskurve for folieboblen, f. eks. placering lige før fladlægning af folien. Type CC er meget simple stabiliseringskurve med 2 til 3 etager. Serie CC vil sikre, at folieboblen holdes på plads i centrum, en nødvendighed særligt ved høje folietårne. Rammen kan være kvadratisk eller 8-kantet, og kan monteres i alle typer anlæg og leveres med ruller, ringe eller bøsninger.
NB! Serie CC leveres ikke med højdejustering.
Læs mere om kalibrering (dk udg.)

Read more about calibration (uk ed.)